Mihin faktaan uudet ruokasuositukset perustuu?
Valtioneuvoston sivuilta löytyvät uudet ohjeet, jotka tulevat tuohoamaan vanhukset, laitosruuan varassa elävät ja vähävaraiset sekä kaikki ne, joilla ei ole varaa tai muuta mahdollisuutta saada parempaa ravintoa. Suositukset eivät perustu mihinkään todelliseen lääketieteelliseen faktaan vaan ne on laadittu “suojelemaan” ilmastoa. Nyt viimeistään pitäisi jokaisen herätä, mihin koko kansakunta on ajettu.
(Tuonpa itse ilmi tässä välissä, että hiilidioksidi ei ole todellakaan myrkky, kasvikunta tarvitsee elääkseen hiilidioksidia, sitä on edelleen liian vähän, muistan yhden tutkimuksen jossa saatiin 400ppm, kun 600 ppm olisi kasvien kukoistamisen, kasvamisen suhteen parempi, eli mistä tässä oikein on tällöin kysymys? Kyse lienee enempi Rockefellerin agendasta kuten Heikkilä sanookin tässä jutussaan jossa kaikki ruokatuotanto on saatava globaalien firmojen käsiin, yksiin käsiin joita voidaan ohjata poliittisin perustein, lihantuotanto kun oli perinteisesti pienviljelijöiden toimintaa ja lähes täysin globaalien toimijoiden ulottumattomissa, eli jälleen päästiin uuteen maailmanjärjestykseen tälläkin puolella, kuinka helppoa on kiristää pakkopiikityksiin jos kaikki ruokatuotanto on siirtynyt WEFfin käsiin, idän ja lännen salaseurat molemminpuolin Vatikaania palvovat eri demoneita "muukalaisia" eikä Vatikaanista alunperin ajan saatossa syntynyt Bilderberg ole muuta kuin saman salaseurueen kolmas, eli keskimmäinen siipi. WEF on ottanut valtansa alle koko poppoon sekä jalostanut pyrkyri politikoista yuongleader agentteja ja ajaa Rockefellerin nollaus agendaa. Tuliko se euron korotus bensan hintaan vuoden alussa? Nollausta mitä muuta jos tulee.)
“Jatkosuositusten valmistelussa on varmistettava, että esimerkiksi vanhusten ja kouluruokailun suositukset ovat selkeästi ravitsemustieteen näkökulmasta annettuja”, toteaa valtiosihteeri Päivi Nerg.
Hän voisi lopettaa tämän hulluuden tai sitten hän on mukana tässä. Nerg voisi pyytää nähtäväksi noita “tutkimuksia” joihin suositukset perustuvat. Me kaikki taviksetkin haluasimme nähdä nuo tutkimukset. Se on meidän perusoikeutemme.
Toinen nimi paperissa on Sebastian Hjelm joka selittää HS:n mukaan “etteivät ihmiset ymmärrä parastaan” Tyypillinen ylimielinen suomenruotaslainen lause. Hjelm saanut pallinsa RKP:n mandaatilla.
Kuinka paljon proteiinia
Proteiinisuositukset ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosina lisääntyneen, sarkopenian takia. On eri tapoja laskea proteiinien päivittäinen kokonaistarve. Yksi on tämä. Suositus on noin 1,6 jopa 2,2 grammaa proteiinia per painokilo päivässä. Eli jos otetaan tavoitteeksi vaikkapa 2 g proteiinia, 80 kiloa painavalle kokonaisproteiinin määrä on 160 g.
Käytetään myös toista tapaa. Jokaisen aterian tulisi sisältää 30 g proteiinia. Vuorokaudessa kolmen aterian proteiinien yhteismäärä on siten 90 g. Minua häiritsee näiden lukujen epämääräisyys, sillä niissä ei huomioida kehon koostumusta. Joku voi olla ylilihava, jolloin painosta suuri osa on rasvaa. Toinen taas on laiha.
Itse käytän kaavaa, joka lasketaan pituus – 110 = tarvittava proteiinien määrä vrk:ssa. Jos pituus on vaikkapa 180 cm, niin 180 -110 = 70. Se on tarvittava minimimäärä. Lihaksi muutettuna luku kerrotaan 3:lla. Tässä tapauksessa lihan, kanan tai kalan päivittäinen määrä noin 210 g.
Naudanlihan tuottaminen on luontoystävällistä, kun kanan ja sian lasvatus on teollista tuotantoa. Kala käy, jos kyse on luonnonkalasta. Kasvatettuun kalaan en koskisi kepilläkään. Se on kemiaan perustuva tuote. Kaloja vielä rokotetaan nykyisin. Kalan viljelys on tuhoamassa meret. Siihenhän Bill Gatesin vihreät eivät puutu lainkaan.
Toinen kierros ruokakaappauksessa
Lihan vaaroista on ruokateollisuus toitottanut vuosikausia. Mitään todellista faktaa noiden väitteiden tueksi ei ole kyetty esittämään. Tietysti mainostuloja saava media on ollut tässä agendassa vahvasti mukana.
Todellisuudessa liha on terveysruokaa, ja sen puute aiheuttaa ongelmia. Selvyyden vuoksi on olemassa täsmälleen nolla satunnaistettua kontrollitutkimusta, jotka yhdistävät tuoreen punaisen lihan sydänsairauksiin ja kaikkiin syöpämuotoihin.
Se kaikki, mitä esitetään lihan haitoista ei ole tutkittua tietoa vaan pelkkiä esittäjiensä mielipiteitä. Kyse on rahasta. Teollisuus haluaa kaiken ruuantuotannon omiin käsiin. Liha kuuluu perinteiseen ruuantuotantoon, joka halutaan tuhota. Kaikki ravitsemukseen liittyvät “asiantuntujat” saavat rahoitusta ruokateollisuudelta.
Amerikkalainen kollega lähetti seuraavan mietteen lihasta:
Jos tiivistäisi ihmisen 2,4 miljoonan vuoden kehityksen 24 tuntiin, on ihminen syönyt lihaa 24 tuntia, vehnää 6 minuuttia ja nykyistä ultraprosessoitua ruokaa 4 sekuntia. Aivopesun seurauksena ihmiset uskovat, että liha on vaarallista ja ultraprosessoitu (vegeburgeri) terveellistä.
Suomen terveydenhoidon romahdus
Koko terveydenhoitojärjestelmä on romahtamassa. Rikkaat saavat hoitoa, ja köyhät jäävät ilman. Ihmiset joutuvat jonottamaan tutkimuksiin ja hoitoon pääsyä vuosia. Olen saanut postia ihmisiltä, jotka on lähetetty jatkotutkimuksiin vahvan syöpäepäilyn takia. He ovat saaneet aikoja vuoden tai puolentoista vuoden päähän.
Menisikö poliitikko vastaavassa tilanteessa jonon jatkoksi? Vastaus on, ettei menisi, sillä poliitikoille on järjestetty erityispalvelu näissäkin asioissa. Nyt jonot hoitavat ongelmat kätevästi luonnollista tietä, kun ihmiset menehtyvät odottaessaan. Eikö voisi puhua tässä yhteydessä heitteillejätöstä ellei pahemmasta?
Vuosikymmeniä on saarnattu eläirasvojen ja kolesterolin vaarallisuudesta. Milloinkaan ei ole kyetty esittämään, miten ja mikä tekee nistä vaarallisia. Sydänsairauksiin on monta syytä, mutta niistä ei puhuta, koska se häiritsee staiinikauppaa ja etenkin ruokateollisuutta.
Tarkoituksena oli toteuttaa Rockefellerin unelma “kuka hallitsee ruuantuotantoa, hallitsee maailmaa”. Näin kuoli monia maitotiloja Suomessa, ja maaseutu autioitui. Margariinista, rypsiöljyjystä, sokerista ja puhdistetuista hiilidydraateista tuli ruokalautasen perusta. Alkoi lihavuus- ja diabeteskierre.
Sehän sopi, kun syntyneet ongelmat stimuloivat lääkekauppaa. Ei tullut kysymykseenkään, että olisi mietitty todellisia syitä eli ruokaa. Se olisi häirinnyt ruoka- ja lääketeollisuuden pyhää allianssia. Jos olisi käynyt ilmi, että ihmiset olisivat parantuneet ilman lääkkeitä pelkästään muuttamalla elintapojaan, olisi se romuttanut tuon tuottoisan liiketoimen. Tässäkin noudatettiin Rockefellerin alkuperäistä ideaa, että vain lääkkeet ja leikkaus ovat aitoa tiedettä ja muu on roskaa.
Aikoinaan Rockefeller systemaattisesti lahjoi kaikki Yhdysvaltojen yliopistot lähtemään tälle tielle, kun ne ennen näkivät asiat laajemmin. Sama tauti levisi muuallekin. Suomessa et juuri pääse lääketieteen yläkastiin, ellet käy pesettämässä aivojasi Amerikan ihmemaassa.
Lääkäreiden vapaus vietiin. Potilaita pitää hoitaa “tieteen” mukaan. Jos teet muuta, loppuu työt ja voit menettää jopa lääkärinoikeutesi. Yhdysvalloissa tämä on raaka totuus. Suomessa se on pian todellisuutta terveydenhoidon yksityis-tämisen seurauksena. Voin puhua kokemuksesta.
Yleinen terveydentila romahtanut
2018 julkaistun analyysin mukaan vain 12 % amerikkalaisista aikuisista on metabolisesti terveitä. Siis 88 % heistä on metabolisesti sairaita. Vuonna 2022 julkaistu analyysi kertoo, että jo 93 % amerikkalaisista aikuisista on metabolisesti sairaita ja vain 7 % on terveitä. Arvioiden mukaan noin 50 % lapsista on metabolisesti sairaita.
Lue koko juttu täältä: https://mvlehti.net/2024/12/16/laakari- ... -johtanut/