Mahdollisia enne näkyjä tms?

Ufohavainnot, henkimaailman kanssa kommunikointi, paranormaalit kokemukset yms.
Avatar
ShadowPeople
Muumio
Viestit: 261
Liittynyt: 12 Touko 2008, 03:34

Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja ShadowPeople » 31 Touko 2010, 23:57

Nyt päätin sitten kirjoittaa näistä kokemuksista, joita olen kokenut niin kauan kuin muistan.
En osaa tätä kunnolla selittää, mutta välillä "näen" vilahduksen tulevaa, en osaa sanoa kuinka kauas tulevaan se näky ulottuu. Tiedän kuinka uskomattomalta tämä kuulostaa mutta puhun täyttä totta. Huomasin näiden liittyvän jotenkin näkyihin tms parisen vuotta sitten kun olimme äitini kanssa menossa ostamaan uutta autoa ja sitten tuli tämmöinen "näky" kesken matkan ja tämä on tähän mennessä selvin, ja pisin näky jonka olen kokenut tähän mennessä. Eli siis näin näyssä punaisen rekan saapuvan tajutonta vauhtia seuraavassa risteyksessä meitä päin ja kun havahduin tästä sanoin, että olisi syytä hidastaa vauhtia ja hetken päästä tuli risteys ja siitä meni rekka jumalatonta vauhtia meidän edestämme, ja jos en olisi käskenyt hidastamaan vauhtia olisimme varmasti törmänneet tuohon kyseiseen rekkaan. Mutta varsinainen ihmetyksen aiheeni on se, että kun koen näitä "näkyjä" niin menen aivan sekunnin murto-osaksi jonkinlaiseen transsiin tms, en ole siis tässä maailmassa enään. En osaa selittää miltä se tuntuu mutta näen ensin vihreän välähdyksen mustalla taustalla jonka jälkeen se alkaa. Ne ovat välillä hyvin epäselviä, ja useimmiten en osaa niitä tulkitakaan tai en näe kunnolla. Olisiko siis mitään mahdollisia tapoja harjoittaa tätä "kykyä" paremmaksi? Tiedän kuinka uskomattomalta tämä kuulostaa mutta on pakko nyt tästä jossain kertoa. Olen nähnyt myös enne-unia, sekä suvussani äidin puolelta on muutama ihminen jotka kokevat myös suht poikkeuksillisia asioita, ja näihin muutamaan henkilöön kuului edesmennyt veljeni, jonka kuoleman jälkeen tuntuu kuin nämä olisivat lisääntyneet. Päivässä saattaa tulla kolmekin tämmöistä "transsin" kaltaista tilaa. En siis ole lainkaan tässä maailmassa tämän aikana. Noh, toivon saavani jotain vastauksia, neuvoja tai muita samankaltaisia kokemuksia yms.
Better to reign hell, than serve in heav'n

Avatar
Saxpi
Alieni
Viestit: 125
Liittynyt: 04 Maalis 2010, 12:48

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Saxpi » 01 Kesä 2010, 00:47

Silloin kun mulle tulee ideoita tulevasta niin olen läsnä tässä maailmassa.
On varmaan yksilöllistä miten jokainen näkee tulevaan.
Mulla on aika laaja skaala, aina en edes tiedä mistä on kysymys kun mulla on vaan tunne (vaisto) jostakin.
Saan siis monipuolisesti ideoita tulevasta ja jotenkin ne tavat on sekoittuneet keskenään.

Avatar
ShadowPeople
Muumio
Viestit: 261
Liittynyt: 12 Touko 2008, 03:34

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja ShadowPeople » 01 Kesä 2010, 01:43

Lisätään vielä, että näky on kuin kelaisi videota todella kovaa eteenpäin, pomppien kohdasta toiseen ja välillä pysähtyen. Piru vie kun on hankala selittää
Better to reign hell, than serve in heav'n

Avatar
Zrud
Loch Nessin Hirviö
Viestit: 2563
Liittynyt: 08 Heinä 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Zrud » 01 Kesä 2010, 18:53

Todella TODELLA harva ihminen näkee tulevaan. Ja todella TODELLA moni joka todella uskoo näkevänsä tulevaan on tavalla tai toisella pöpi. Ja ne jotka luulevat näkevänsä mutta eivät kerro asiasta... tekevät oikean vaihtoehdon.
Jos paras kaverini väittäisi näkevänsä tulevaan... niin voisi välit alkaa kuolla ja itse pitäisin häntä hulluna.
Feel the LOVE

Avatar
Aqua vitae
Vuoden foorumilainen 2009
Viestit: 2572
Liittynyt: 20 Touko 2008, 16:54
Paikkakunta: Kirkkonummi
Viesti:

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Aqua vitae » 01 Kesä 2010, 22:22

Zrud kirjoitti:Todella TODELLA harva ihminen näkee tulevaan.

Mutta jotkut kuitenkin? Where does this conclusion come from?
Ihminen halajaa taivaalle, koska sieltä näkee enemmän.

Avatar
Wespa
Ylläpitäjä
Viestit: 2007
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 01:16
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Wespa » 02 Kesä 2010, 17:45

Mielenkiintoinen kokemus ennenäystä. Itse olen saanut enneunia, mutta en niinkään näkyjä. Ainoastaan yksi tällainen varmempi enneuni oli, jolloin kuulin äänen joka käski/pyysi kirjoittamaan unen ylös mainiten, että se on tärkeä. Onneksi tein kuten käskettyä, koska muuten en olisi välttämättä muistanut ja voinut todeta unen olevan oikeassa jos en olisi kirjoittanut sitä ylös. Unen tapahtuma tapahtui samana päivänä/aamuna, tässä välissä olin jatkanut unia ja heräsin sitten kännykänsoittoon, joka aloitti tämän ennustetun tapahtuman. Tästä olenkin kertonut tarkemmin jossain ketjussa.

Sitten ollut tällaisia pienempiä tyyliin unessa sanottu, että ihan pian pitää herätä ja sitten vähän ajan päästä kännykkä onkin soinut jne.

Kyselit tuosta harjoittamisesta, niin uskon että meditaatio saattaisi auttaa. Eli siis syvään hengittäminen, rentoutuminen ja ajatusten tyhjennys. Tähän löytyy toki monia erilaisia tapoja.
- Kaikella tiedolla on kolme vaihetta: 1. Sitä pilkataan. 2. Sitä vastustetaan raivokkaasti. 3. Se hyväksytään itsestäänselvyytenä. -Arthur Schopenhauer
Me on Youtube - Meitsi tuubissa
Kiinnostava kirjoitus paranormaaleista ilmiöistä ja tietoisesta maailmankaikkeudesta

Jadelia
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 10 Tammi 2009, 11:02

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Jadelia » 06 Kesä 2010, 18:24

Kuulostaisi aivan siltä kuin edesmennyt veljesi yrittäisi suojella sinua onnettumuuksilta antamalla sinulle näkyjä tulevasta :)

Yenene
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 20 Kesä 2010, 22:56

Re: Mahdollisia enne näkyjä tms?

ViestiKirjoittaja Yenene » 21 Kesä 2010, 08:39

Näen paljon enneunia mutta useinmiten tajuan ne jälkeenpäin. Olen myös saanut sellaisen tunteen, että jotain pahaa tapahtuu ja tulin todella masentuneeksi vaikka hetkeä aikaisemmin ajattelin että kuinka ihanaa olla täällä leirillä ja onnellinen olen. No seuravaana yönä leiriläinen haettiin ambulanssilla pois.

Enneunien aiheet vaihtelee vakavista hauskoihin pikku sattumiksiin. Mm. kaverin isän kuolemasta uuden varsan syntymiseen.
Maailmankaikkeus koostuu tarinoista, ei atomeista.

Every animal knows more than you do. - Nez Perce

What is life? It is the flash of a firefly in the night. It is the breath of a buffalo in the wintertime. It is the little shadow which runs across the grass and loses itself in the sunset. - Blackfoot


Palaa sivulle “Epätavalliset kokemukset ja havainnot”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron